Samordnet opptak til barnehageplass i Risør kommune

Søknadsfrist for opptak i barnehagen er 1. mars for alle barnehager. Alle barnehager har felles samordnet opptak. Foreldre må søke på et felles søknadsskjema på Risør kommune sine nettsider. Vil du vite mer om oss ta en titt på denne nettsiden eller kontakt barnehagen på 37152516/ 99435289 (Solfrid)

Link til søknadsskjema

Skal dere søke barnehageplass må foreldre inn på Risør kommune sine nettsider for å hente frem felles søknadsskjema for alle syv barnehagene.

Skjema fylles ut, foreldrene prioriterer barnehagene etter ønske og så sendes søknaden inn til behandling i kommunene. Barnehagene og administrasjonen i kommunen har i etterkant av fristen 1. mars, felles møte hvor vi fordeler og tar opp søkere etter hvor foreldrene har prioritert opphold.

På kommunen sin nett side kan foreldrene finne litt info om hver barnehage i kommunen, og en link til barnehagenes nettsider. Det er å anbefale også å ta en runde rundt i barnehagene , for å ta en liten titt på hver enkelt sted og hva vi har å tilby.

Ta kontakt med barnehagen for en avtale. vi i Amandus barnehage ønsker dere velkommen innom for en prat. Kontakt Solfrid Aasbø Lundberg på 99435289